Editorial


Kampa és una illa al cor de Praga, separada de la riba per un braç del mateix riu Vltava que l’envolta. Un lloc de trobada amb herba, bancs, arbres, cafès, bars i un museu d’art. La vocació pública ve de lluny: antigament hi va haver molins i safareigs. Avui és una illa de calma i converses en ple centre urbà. Un lloc que els qui vivim a la ciutat estimem i els visitants descobreixen.

Kampa és ara també una revista de societat i cultura feta des de Praga, orientada al servei i la informació de la comunitat catalana expatriada a Txèquia i persones afins, i impulsada pel Casal Catalanotxec.

La Revista Kampa és també un punt de trobada. El contingut s’organitza en tres blocs i etiquetes temàtiques concretes. A “Vida” hi ha lloc per a tot allò que és pràctic i de servei quotidià, pensant tant en la persona expatriada com en el visitant o turista. “Actualitat” dona elements que poden ajudar a entendre la realitat txeca en el polític i l’econòmic. “Cultura” dona espai a les persones que pensen i creen, siguin d’on siguin, i alhora presenta la riquesa de la cultura txeca.

Us desitgem una lectura inspiradora.

Els editors.